Deprecated: Required parameter $calendarId follows optional parameter $eventId in /customers/f/d/3/gvbdeboomgaard.be/httpd.www/administrator/components/com_dpcalendar/libraries/caldav/dpcalendar/plugin.php on line 77 Deprecated: Required parameter $data follows optional parameter $eventId in /customers/f/d/3/gvbdeboomgaard.be/httpd.www/administrator/components/com_dpcalendar/libraries/caldav/dpcalendar/plugin.php on line 77 Deprecated: Required parameter $calendarId follows optional parameter $eventId in /customers/f/d/3/gvbdeboomgaard.be/httpd.www/administrator/components/com_dpcalendar/libraries/dpcalendar/plugin.php on line 357 Deprecated: Required parameter $data follows optional parameter $eventId in /customers/f/d/3/gvbdeboomgaard.be/httpd.www/administrator/components/com_dpcalendar/libraries/dpcalendar/plugin.php on line 357 Deprecated: Required parameter $calendarId follows optional parameter $eventId in /customers/f/d/3/gvbdeboomgaard.be/httpd.www/administrator/components/com_dpcalendar/libraries/dpcalendar/plugin.php on line 370 Arkorum 14 De Boomgaard - DE BOOMGAARD
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/3/gvbdeboomgaard.be/httpd.www/templates/boomgaardnew1/functions.php on line 180

Wat vroeger 'de meisjesschool' was in Ardooie, is vandaag uitgegroeid tot een stevig uit de kluiten gewassen Gesubsidieerde Vrije Basisschool met jongens en meisjes van 2,5 tot 12 jaar. Na de samensmelting van 'de meisjesschool' en 'de jongensschool' kreeg de school de naam 'De Boomgaard'.

De school is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in onze gemeente. Enkele kernwaarden die we zeker niet uit het oog verliezen zijn de ‘openheid’ en het ‘warm karakter’ van de school. De Boomgaard is een plaats waar elk kind zich veilig en thuis voelt en waar (groot)ouders steeds hun weg blijven vinden.

In ‘De Boomgaard’ gaan we graag samen met de leerlingen op weg. Centraal plaatsen we de brede ontwikkeling met respect voor de eigenheid van elk kind en aandacht voor de diversiteit binnen onze leerlingengroep. We zetten in op de talenten en interesses en houden daarbij steeds rekening met de individuele mogelijkheden.

De focus op zorg is in deze tijden een must. Zowel in de kleuter- als in de lagere afdeling bouwen we onze expertise uit en investeren we in de verdere ontplooiing van ons personeel. We verruimen onze blik om de uitdagingen van deze tijd met volle goesting aan te gaan. Bovenop deze uitgangspunten zijn creativiteit, sportiviteit en spontaniteit onlosmakelijk verbonden met onze dagelijkse werking. Kortom, een school waar je echt graag naartoe wil!